Start verkoop fase 3

Het tempo zit er goed in wat betreft de verkoop van de vrijstaande boslodges midden in de natuur op Landal Sprengerheide. Dankzij de succesvolle en voorspoedige verkoop van fase 1 & 2 is inmiddels de verkoop van fase 3 gestart.

De verkoop van fase 1 & 2 ging als een speer. Dankzij de aantrekkelijke aanschafprijzen en zeer hoog verhuurrendement kwam dit niet als verrassing. Een recreatiewoning op Landal Sprengerheide aankopen betekent o.a.:

  • Genieten van de natuur vanuit je eigen luxe boslodge
  • Optimale verhuurmogelijkheden door de unieke ligging
  • Georganiseerde verhuur en beheer door Landal GreenParks
  • Uiteenlopende recreatiemogelijkheden in de directe omgeving
  • Netto rendement tot wel 6,4%(!)

Het is nog niet te laat om zelf ook eigenaar te worden van een duurzame boslodge. Op deze kavelkaart kun je precies zien welke recreatiewoningen er nog beschikbaar zijn. Een kavel reserveren is geheel vrijblijvend, dus twijfel niet te lang en kies alvast jouw favoriet uit.

Dat er zoveel belangstelling is voor dit project, blijkt ook uit onze Open Dagen. Deze dagen worden keer op keer druk bezocht. Hier is vaak een barista aanwezig die je verwelkomt met een drankje. Ook verzorgen we lunch. Zo kun je er echt een gezellig dagje uit van maken, terwijl je alle tijd hebt om de prachtige omgeving te ontdekken. Daarnaast kun je hier de kavels bekijken. Wel zo fijn, om alles alvast met je eigen ogen gezien te hebben.

De volgende Open Dag vindt plaats op zaterdag 1 juli van 11:00 – 16:00 uur. Ben jij er ook bij? Een afspraak maken kan nu alvast, zodat je verzekerd bent van een persoonlijke rondleiding en advies op maat.

De ecologische boslodges gaan op in de omgeving (type 4P-H).

Kom ook naar de volgende Open Dag.