Groot succes: Open Dag februari 2023

De vuurkorf aan, een lekker warm hapje en drankje in de hand, advies op maat en vele blije gezichten. Eén ding is zeker: de afgelopen Open Dag van zaterdag 11 februari was een groot succes.

De unieke locatie aan de hoge Veluwe, in het rijke natuurgebied van Epe, trekt veel bekijks. Hier wordt het autovrije park, Landal Sprengerheide, gerealiseerd. Er komen maar liefst 104 vrijstaande boslodges op riante kavels. Deze boslodges zijn uitblinkers in afwerking en comfort. De Open Huis-dagen worden dan ook zeer goed bezocht.

Open Huis sfeerimpressie
Sfeerimpressie Open Huis

In samenwerking met Bosresorts B.V. organiseert Vakantiemakelaar de Open Dag-dagen in stijl. Zo kunnen bezoekers rekenen op een barista, een heerlijke lunch, (warme) drankjes en uiteraard het antwoord op al hun vragen.

Open Huis sfeerimpressie
Sfeerimpressie Open Huis

Daarnaast krijgen bezoekers de kans hun favoriete kavel (vrijblijvend) te reserveren. Achteraf kunt u ook online een kavel uitkiezen. Inmiddels zijn er zelfs al 43 kavels verkocht! Wij gaan er daarom vanuit dat er bij de start bouw ruim 50 woningen gebouwd kunnen gaan worden.

Open Huis sfeerimpressie
Sfeerimpressie Open Huis

Gezien alle interesse en de voorspoedige verkoop van fase 1 en 2 zijn de voorbereidingen begonnen voor de start verkoop van fase 3. Binnenkort zal het centrumgebouw worden gerenoveerd en wordt er een modelwoning geplaatst. Wilt u niets missen? Zet dan alvast de volgende Open Dag van zaterdag 11 maart 2023 in uw agenda. Wij praten u graag verder bij terwijl we samen een rondje met u over het park lopen. Hopelijk tot dan!