ArchiSmart bouwt aan vernieuwingen

ArchiSmart BV is een onderneming gebouwd op jarenlange ervaring. Directie en eigenaren zijn Emese Hegedűs en Paul Machielsen. Samen werken we met een team dat gepassioneerd bezig is met vernieuwingen in de bouw die leiden tot een duurzaam cradle to cradle bouwwerk. Een bouwwerk waarvan de grondstoffen die gebruikt worden volledig hergebruikt kunnen worden.

Paul en Emese van ArchiSmart

Een duurzame bouwstijl

Enkele jaren geleden zijn wij gestopt om nog te bouwen met de traditionele bouwmaterialen van beton en steen en overgestapt op een licht metalen hoofdstructuur. De afwerking van een boslodge wordt geheel uitgevoerd op specificatie van de architect. In dit geval duurzaam Larix hout.

Voor uw boslodge is, in overleg met de ontwikkelaar, gekozen voor ons Isopack systeem. In verhouding tussen bouwkosten en energie kosten de beste keuze. U krijgt drie-laags systeem glas en 20% extra wand isolatie ten opzichte van de gebruikelijke norm. In de praktijk het beste comfort gevoel tegen de laagste energie kosten.

Ook de binnen afwerking krijgt veel aandacht. Uw boslodge krijgt vloerverwarming, afgewerkt met een cementdekvloer. De vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige aangename verwarming van de boslodge. Omdat alle wanden, dus ook de binnenwanden, geïsoleerd zijn met glaswol en de dekvloer niet in directe aanraking met de wanden komt wordt de geluidsoverdracht tussen kamers geminimaliseerd.

Al deze maatregelen dragen bij aan een optimaal en prettig verblijf in uw boslodge.