Sprengerheide fase 1

Bij de indeling van het park zijn de 104 boslodges zo gepositioneerd dat er bij elke boslodge rekening is gehouden met de zonligging én privacy van de ruime kavels. De kavels hebben een gemiddelde grootte van 375 m2 wat zeer riant is voor een recreatiewoning.

Eindeloos fiets en wandelnetwerk.

Opgaan in de omgeving

De boslodges gaan door de inrichting van het park op in de omgeving. Fiets- of wandelroutes starten zodra u uw boslodge uit stapt. Heeft u geen fiets mee? Fietsen zijn te huur. En met kleine kinderen hoeft u voor een wandeling het park niet af. Op het park worden namelijk meerdere speelplaatsen aangelegd. Zo wandelt u door een natuurlijke omgeving van speelplaats naar speelplaats.

Centrumgebouw

Is het weer wat minder, dan kunt u terecht in het centrumgebouw. Hier bevinden zicht de koffiecorner en een binnenspeelplaats. Ook de receptie en de wasserette vindt u hier.

Autovrij park, een veilige omgeving voor kinderen.

Fijne omgeving voor kinderen

Landal Sprengerheide is niet alleen een fijne omgeving voor kinderen door de verschillende speelmogelijkheden. Het is ook een veilige omgeving. Het park is namelijk autovrij. Voor auto’s is er voldoende parkeergelegenheid bij de entree. Hierbij is ook rekening gehouden met elektrische auto’s door de oplaadpunten die geplaatst worden.