U heeft interesse in een boslodge. En dan?

De boslodges zijn uitblinkers in afwerking én in comfort: van de moderne keuken met Zanussi-apparatuur tot luxe afwerkingsdetails in de badkamer. Het is hier ongestoord recreëren in luxe in een duurzame, moderne boslodge mét de vrije natuur aan jouw voordeur. Investeren in een boslodge is een investering in de toekomst.

Investeren

Investering is voor eigen gebruik en zorgeloze exploitatie met een nettorendement van 5,2% tot 6,5%. U krijgt grote kavels met eigen grond, duurzaam gebouwd onder architectuur vanaf € 219.000,- exclusief btw. Fase 3 is nu al in de verkoop, dus wacht vooral niet te lang!

Boslodges

Luxe afgewerkt en compleet ingerichte 2-, 4- en 6-persoons boslodges die opgaan in de natuur op riante kavels met optimale buitenbeleving. Alle boslodges hebben een luxe inloopdouche, groot overdekt terras met Green Egg buitenkeuken en is uit te breiden met hottub of plonspool.

Omgeving

104 luxe boslodges op één van de mooiste plekken van Nederland, Epe: de parel op de Veluwe. Dichtbij recreatiegebied Heerderstrand en op een half uurtje van historische Hanzesteden. Diverse wandel- en fietsroutes door bos en heide met 100% wildgarantie. Hier spot u de Big Seven van Nederland.

In 6 stappen naar uw eigen boslodge

 1. Ontvang informatie
  Heeft u de verkoopbrochure van Landal Sprengerheide reeds bekeken? Hierin krijgt u een eerste indruk van het park, de omgeving en de accommodaties. Om vervolgens meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden van het project is deze projectdocumentatie samengesteld. Heeft u naar aanleiding van deze documentatie nog vragen, dan kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer: +31 (0)88 – 184 5555.
 2. Bezoek de locatie
  Wij verwelkomen u graag op locatie. U kunt op locatie zelf ervaren wat het project en de omgeving u te bieden hebben. In een persoonlijk gesprek informeren wij u over alle ins en outs van het project en beantwoorden wij graag uw vragen. Kijk voor een actueel overzicht van de open dagen op www.vakantiemakelaar.nl.
 3. Bespreek uw wensen
  Tijdens een bezoek aan de projectlocatie kunt u een goed inzicht krijgen in de ligging van de beschikbare kavels. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen wij u meer vertellen over het eigen gebruik in combinatie met verhuurmogelijkheden van de accommodatie. Ook nemen wij graag de verschillen qua woningtypen met u door, zodat u kunt bepalen welke accommodatie het beste aansluit op uw eigen wensen.
 1. Reserveer uw boslodge
  Als u een keuze heeft kunnen maken tussen één van de beschikbare kavels, dan kunnen wij voor een korte periode (vijf werkdagen) een reservering plaatsen op uw naam. Eveneens ontvangt u dan onze kopersmap, waarin alle juridische documenten staan, die van toepassing zijn bij aankoop van een vakantiewoning op Landal Sprengerheide. De periode van de reservering is bedoeld om u in de gelegenheid te stellen om de belangrijkste zaken op een rijtje te zetten. Uiteraard is onze adviseur gedurende deze periode voor u beschikbaar om de nodige vragen helder beantwoord te krijgen.
 2. Onderteken de overeenkomsten
  Wanneer alle zaken helder zijn en u besluit om de accommodatie definitief aan te kopen, dan zullen wij u een koop- en aannemingsovereenkomst aanbieden voor ondertekening. In deze overeenkomsten worden alle besproken zaken vastgelegd en door beide partijen schriftelijk bevestigd.
 3. U bent eigenaar!
  De officiële overdracht vindt plaats bij de notaris. U ontvangt van de notaris een akte van levering en een nota van afrekening. Bij de overdracht dient u de kosten voor de kavel te voldoen. De aanneemsom zal in gedeelten worden voldaan tijdens de bouw van de accommodatie.

Beleg in de Parel van de Veluwe.
Deze parel geeft uw vermogen glans.

Vermogen smelt weg als men het nu niet fixeert in vaste waarden die blijvend zijn. Bij aankoop van een boslodge legt u de prijs vast. Die stijgt niet mee terwijl de inflatie door gaat. Dus uw vermogen wordt niet meer negatief beïnvloed door inflatie. Bovendien stijgt de waarde van uw vastgoed door de jaren heen gestaag. Met de exploitatie door Landal heeft u bovendien nog een uitstekend rendement op uw investering.

Inschatting op basis van marktontwikkelingen.

Vraag Vakantiemakelaar naar de rekenvoorbeelden.

Met een boslodge op Landal Sprengerheide heeft u:

 • Een compleet op recreatief gebruik ingerichte boslodge;
 • Uiteenlopende recreatiemogelijkheden in de directe omgeving;
 • Georganiseerde verhuur en beheer door Landal;
 • De mogelijkheid ook zelf in uw boslodge te verblijven;
 • Een kans om uw spaargeld voor u te laten werken door verhuur;
 • Indicatief rendement variërend van 5,2 – 6,5%;
 • Optimale verhuurmogelijkheden door de unieke ligging;
 • Een boslodge op een vakantiepark met oog voor de natuur en duurzaamheid.

 

Belt u liever de Vakantiemakelaar? Bel: 088 184 55 55 of plaats een terugbelverzoek.

Laat Vakantiemakelaar u bellen