Reken op volledige ontzorging

Landal Sprengerheide is tot stand gekomen onder de ontwikkeling van Bosresorts BV. Bosresorts BV stelt de beleving van de (toekomstige) gebruiker centraal net zoals Landal GreenParks dit doet.

Verhuur

Landal GreenParks verzorgt de exclusieve verhuur voor Landal Sprengerheide. We zijn één van de toonaangevende verhuur- en beheerorganisaties van vakantiewoningen in Europa. En drie keer op rij het meest duurzame reismerk van Nederland. Wij nemen de verhuur volledig voor onze rekening, zodat u nergens naar om hoeft te kijken. Door de verhuur biedt het de mogelijkheid om een aantrekkelijk rendement te realiseren. Landal regelt het incasseren van de verhuurgelden, het verrekenen van de kosten namens de VvE en de uitbetaling van de huurgelden aan u.

Vereniging van eigenaren

Als woningeigenaar wordt u lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE). Deze vereniging vertegenwoordigt uw belangen in de overleggen met de verhuur- en parkbeheerorganisatie. Het bestuur bestaat uit enkele eigenaren van de woningen. De VvE ziet toe op het onderhoud van de woningen, faciliteiten en de infrastructuur op het park. Daarnaast maakt zij afspraken met de verhuur- en parkbeheerorganisatie.

Landal Sprengerheide

Landal is trots om dit ecologisch opgezette park met veel aandacht voor een optimaal buitenleven gevoel in de toekomst aan gasten te kunnen aanbieden. Met de verschillende type boslodges spreken wij meerdere doelgroepen uit ons (internationale) gastenbestand aan. Zo zijn er naast de 2-, 4- en 6-persoonsboslodges die allemaal uitgevoerd zijn met Green Egg buitenkeuken ook boslodges voorzien van een hottub of een plonspool in het terras. Bij het positioneren van de boslodges is zoveel mogelijk rekening gehouden met de zonligging en privacy. Door het speelse ontwerp van de woningen, de natuurlijke omgeving en het rustige karakter, is Landal Sprengerheide de perfecte uitvalsbasis voor stellen en gezinnen om met elkaar mooie herinneringen te maken in het groen.

Waardevolle investering

Investeren in een boslodge is genieten in het groen met een goed rendement. Investeren in een boslodge op een park van Landal GreenParks is kiezen voor hoge kwaliteit, een betrouwbare verhuurpartner en een goede bezettingsgraad. Zo ontwikkelt uw rendement zich ook op de lange termijn.