Interior-Consult is een fullrange partner

Interior-Consult is de interieur specialist voor nieuwbouw, verbouw en inrichting van zakelijke en particuliere projecten.

Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van nationale en internationale interieur projecten, weten wij als geen ander hoe een project aangepakt moet worden.

Vanuit onze vestiging in Haarlem zijn wij in staat ondersteuning te bieden met lokaal advies en projectmanagement. Vanaf de eerste schetsen tot en met de turn-key realisatie is Interior-Consult een full range partner.

Edzo Bosma van Interior-Consult

Gespecialiseerd in luxe

Naast hotels en restaurants is Interior-Consult gespecialiseerd in de realisatie van interieurs voor de luxere recreatie woningen. Wij zijn ontzettend trots op onze jarenlange samenwerking met het team van DPP Vastgoed Groep en zijn zeer verheugd wederom partner te mogen zijn voor dit nieuwe project.

Eerder heeft Interior-Consult samen met DPP Vastgoed Groep onder andere het 5-sterren resort Eco Punt West gerealiseerd en het prestigieuze project Duinlicht in Renesse met luxe vakantie villa’s en appartementen.