Geniet volgende zomer al van uw eigen boslodge en/of van de eerste huuropbrengsten die u ontvangt.

In het vakantiepark zijn maar liefst 104 boslodges te vinden, verdeeld over 2,- 4- en 6-persoons boslodges.

Fase 1

De eerste fase bestaat uit 33 duurzame en vrijstaande 4- en 6-persoons recreatiewoningen op riante kavels. De kavels worden verdeeld via een appartementsrecht. U wordt kadastraal eigenaar. Aan duurzaamheid is ook gedacht. Alle boslodges worden ecologisch gebouwd en er zijn laadpalen aanwezig om uw elektrische auto op te laden.

Landal Sprengerheide Epe recreatiewoning investering boslodge 6P-A
interieur-lodge

Geniet van het comfort

Alle boslodges zijn luxe afgewerkt en compleet ingericht. Van de moderne Zanussi-apparatuur in de keuken, tot de riante afwerkingsdetails van Grohe in de badkamer. De vloerverwarming zorgt ervoor dat het binnen altijd genieten is, in elk seizoen van het jaar. Ook buiten geniet u van heerlijk luxe en comfort. Op het grote overdekte terras kunt u de heerlijkste gerechten bereiden in uw Green Egg buitenkeuken. De boslodges kunnen uitgebreid worden met een plonspool of hottub op het riante terras.

Plattegrond van een 4-persoons boslodge (type 4P-H).

Interieur pakketten

Interior-Consult is de interieur specialist voor nieuwbouw, verbouw en inrichting van zakelijke en particuliere projecten. Door jarenlange ervaring op het gebied van nationale en internationale interieur projecten, weten zij als geen ander hoe een project aangepakt moet worden.

De ecologische boslodges gaan op in de omgeving (type 4P-H).

De afwerking van een boslodge wordt geheel uitgevoerd op specificatie van architect. In dit geval duurzaam Larix hout. Voor uw boslodge is, in overleg met de ontwikkelaar, gekozen voor hun Isopack systeem. In verhouding tussen bouwkosten en energie kosten de beste keuze. U krijgt drie-laags systeem glas en 20% extra wand isolatie ten opzichte van de gebruikelijke norm. In de praktijk het beste comfort gevoel tegen de laagste energie kosten.

Ook aan de binnen afwerking krijgt veel aandacht. Uw boslodge krijgt vloerverwarming afgewerkt met een cementdekvloer. De vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige aangename verwarming van de boslodge. Omdat alle wanden, dus ook de binnenwanden, geïsoleerd zijn met glaswol en de dekvloer niet in directe aanraking met de wanden komt zal de geluidsoverdracht tussen kamers geminimaliseerd worden.

Al deze maatregelen dragen bij aan een optimaal en prettig verblijf in uw boslodge.

Geniet van natuur vanuit je luxe boslodge (type 4P-H).

Met een boslodge op Landal Sprengerheide heeft u:

  • Een compleet op recreatief gebruik ingerichte boslodge;
  • Uiteenlopende recreatiemogelijkheden in de directe omgeving;
  • Georganiseerde verhuur en beheer door Landal;
  • De mogelijkheid ook zelf in uw boslodge te verblijven;
  • Een kans om uw spaargeld voor u te laten werken door verhuur;
  • Indicatief rendement variërend van 5,2– 6,5%;
  • Optimale verhuurmogelijkheden door de unieke ligging;
  • Een boslodge op een vakantiepark met oog voor de natuur en duurzaamheid.

Belt u liever de Vakantiemakelaar? Bel: 088 184 55 55 of plaats een terugbelverzoek.

Laat Vakantiemakelaar u bellen