Worldwide Leisure Experts

Zeelenberg Ontwikkelings-maatschappij en DPP Vastgoedgroep ontwikkelen vastgoedprojecten in eigen beheer en samen met partners.

Bij het project Landal Sprengerheide werken we samen als Bosresorts BV. Als Bosresorts BV hebben we al meerdere projecten op onze naam staan. Zo hebben wij o.a. het succesvolle project Hotel-Beachresort Punt West te Ouddorp gerealiseerd.

We kunnen bouwen op 40 jaar ervaring in projectontwikkeling in de recreatieve sector, in de permanente sector, in stedenbouw, architectuur en particuliere woningbouw als ook in complete planontwikkelingen.

Voor onze bedrijven is de bundeling van creativiteit, kennis en professionele expertise een vast onderdeel van onze manier van werken.

Zeelenberg Ontwikkelingsmaatschappij en DPP Vastgoedgroep zijn gespecialiseerd in het totale proces dat bij een planontwikkeling komt kijken.

Marco bij de Vaate & Matthijs Zeelenberg

Integrale natuur en leisure ontwikkeling

De laatste 10 jaar wordt bij het ontwikkelen van onze nieuwe projecten en concepten de verbinding met het landschap en de natuur centraal gesteld. Zowel de ontwikkeling van bestaande natuur, het ontwikkelen van nieuwe natuur, als ook de beleving van die natuur. Een recent voorbeeld van deze integrale natuur en leisure ontwikkeling is Hotel-Beachresort Punt West te Ouddorp. Door het creëren en versterken van de natuurlijke, ecologische en landschappelijke waarden van het te ontwikkelen gebied, bieden wij een duurzaam en innovatief antwoord op de maatschappelijk neergelegde vraag om een economische impuls te creëren die de economie ontwikkelt en daarnaast meewerkt aan een vitale duurzame toekomst voor de komende generaties.

40 jaar ervaring

Zeelenberg Ontwikkelingsmaatschappij en DPP Vastgoedgroep hebben een 40-jarige onberispelijke trackrecord waar zij trots op zijn. Alle projecten hebben al na enkele jaren een enorme waardestijging doorgemaakt.