De Veluwe als achtertuin

Bent u op zoek naar buiten leven en beleven? Dan bent u in Epe en misschien straks in uw eigen boslodge, op het juiste adres. Als u de deuren van de boslodge opent, opent de Veluwe zich als een parel voor u. Te ontdekken via het ruime aanbod van wandel- en fietsroutes door de bosgebieden en heidevelden. De ene route nog mooier dan de andere. En bent u met kinderen op Sprengerheide? Kies dan voor een van de drie kinderbelevingspaden. Of doe ze alle drie! De Zwijnenroute, het Hertenpad en de Vogelroute. Avontuurlijk en leerzaam!

Heerderstrand biedt heerlijke verkoeling op een warme zomerdag.

Bos, heide & water

Heerlijk is ook dat er een strand in de buurt is. Recreatiegebied Heerderstrand is de plek om verkoeling te zoeken op een warme zomerdag. Onderweg naar het Heerderstrand komt u, afhankelijk van uw route, over of langs de Renderklippen. Ze zijn vele duizenden jaren geleden gevormd door ijs, water en uiteindelijk de mens. De naam komt van renderen. Over een rij heuvels heen en weer lopen. Dat kan hier, op de met heide begroeide stuwwallen.

Wilt u graag wild eten? Dat kan in Epe.

Culinair genieten

En vlak het culinaire genieten in de regio niet uit. Gaat u voor wild? Epe barst van de horecagelegenheden die het wild tijdens het seizoen op een bijzondere manier op uw bord presenteren. Van gezellige eetcafés tot sfeervolle restaurants waar het uitstekend vertoeven is. Veel van het culinair genot komt uit de regio en dat proeft u!