Op een half uurtje van gezellige Hanzesteden

Zomer of winter, lente of herfst, op de Veluwe heeft elk seizoen zijn charme. Het is dan ook niet voor niets dat dit natuurgebied het hele jaar bezoekers trekt.

Aan het eind van de zomer, als de heide paars kleurt. In de herfst, als burlende herten hun charmes in de strijd gooien om een hinde voor zich te winnen. Het laagje rijp aan de bomen in de winter, dat het gebied iets mystieks geeft en het nieuwe leven als de lente doorbreekt en er weer lammetjes geboren worden in de schaapskooien die de Veluwe rijk is.

Een half uur van de gezellige Hanzesteden Deventer, Zwolle (foto), Zutphen en Elburg.

Verruil de rust van de natuur voor het bruisende stadsleven

Met zoveel natuur en voorzieningen in de buurt is er altijd wat nieuws te ontdekken. Toch kunt u de rust van de natuur ook inruilen voor het bruisende stadsleven.

Zo ligt Landal Sprengerheide op ongeveer een half uurtje afstand van de gezellige Hanzesteden Deventer, Zwolle, Zutphen en Elburg. Aantrekkelijke steden met een rijke historie en gelegen aan het water. Hier kunt u heerlijk op ontdekkingsreis gaan naar de verschillende monumenten, musea en karakteristieke panden. Of sluit uw dag af met een hapje en een drankje aan het water. Vervolgens bent u snel weer terug in de rust van uw luxe boslodge.

Ga op bezoek bij de Big 7 van de Veluwe.

De Big Seven de dieren van de Veluwe

Via de eindeloze fiets- en wandelnetwerken ontdekt u al het wild dat de omgeving te bieden heeft. De Big Seven van Nederland vindt u allemaal in de omgeving van Epe. Kent u ze? Het zijn de Schotse hooglander, het edelhert, het wild zwijn, de ree, de das en de moeflon. Om nog maar te zwijgen over de honderden vogelsoorten die de omgeving verrijken met hun vrolijke gezang! In de buurt kunt u ook de Renderklippen ontdekken: uitgestrekte heidevelden die een fraai beeld geven van de Veluwse ontstaansgeschiedenis. Of kies voor een dagje bijkomen aan het Heerderstrand, waar u heerlijk kunt zonnen en zwemmen.

Ongestoord recreëren

Ongestoord recreëren in luxe in een duurzame, moderne boslodge mét de vrije natuur tot aan uw voordeur. Zo zorgt Sprengerheide voor een welverdiend vakantiegevoel in elk seizoen.