Koper aan het woord: Ilse Vulto

Momenteel zijn al meer dan 75% van de kavels van fase 1 & 2 op Landal Sprengerheide verkocht. En dat is niet voor niets. Slimme kopers hebben het allang gezien: deze boslodges op één van de mooiste plekjes van Nederland hebben het allemaal. Dit viel ook Ilse Vulto op. Zij heeft ondertussen haar favoriete kavel gekocht en houdt het project goed in de gaten.

Natuur, rust en ruimte
“Vorig jaar wist ik het zeker: ik wil investeren in een eigen recreatiewoning. Ik besloot al snel dat de locatie het belangrijkste voor me was. Zelf ben ik dol op bossen. Met dit als uitgangspunt kwam ik al snel uit bij Landal Sprengerheide. Prachtige, vrijstaande boslodges midden in een groot natuurgebied. Hier hoor je de vogeltjes buiten fluiten en is het verder pure rust. Deze vrije natuur is precies wat ik zocht.”

Landal GreenParks als trouwe verhuurpartner
“Al hebben de locatie en omgeving het meeste invloed gehad op mijn keuze, moet ik ook zeggen dat ik bewust heb gekozen voor Landal. Zo’n grote naam is betrouwbaar en een populair handelsmerk. Dan mag je enigszins wat verwachten. Wij kunnen zo in ieder geval rekenen op professionaliteit en volledige ontzorging van bijvoorbeeld de verhuur.”

Nostalgie op de Hoge Veluwe
“Eigenlijk is het wel heel leuk dat ik, samen met mijn zus, heb besloten te kiezen voor een woning op Landal Sprengerheide. Vanaf jongs af aan kwamen wij hier vaak met het hele gezin. Dit brengt dan ook veel nostalgie met zich mee. Zelf wonen wij vlakbij Utrecht en zijn we altijd gek geweest van reizen. Tegenwoordig zijn we meer van de korte, spontane weekendjes weg. Dit is dus ideaal, want de drempel om nog even te vertrekken ligt erg laag met onze recreatiewoning zo dicht in de buurt!”

Open Dagen met zusterlief
“Samen met mijn zus zijn we vanaf het begin al erg betrokken op dit project. Om helemaal bij te blijven, bezoeken we dan ook nog graag de Open Dagen. Dit is niet alleen gezellig, maar wij zien ook graag met eigen ogen hoe het park, omgeving en kavels er nu bij liggen. Zelf hebben we gekozen voor een 4-persoons woning, omdat comfort bij ons erg hoog staat. Deze is namelijk mooi ruim met grote slaapkamers. Wij kijken enorm uit naar onze spontane weekendjes weg!”

Kom ook naar de volgende Open Dag.