Bouwupdate & nieuwe woningtypen

Op Landal Sprengerheide wordt gebouwd aan luxe, duurzame boslodges op een van de mooiste plekjes van Nederland. En dat voor interessante prijzen en mooie rendementen van rond de 6%. Hoe staat het nu met de voortgang van de bouw? En ben jij al op de hoogte van de twee nieuwe wellness woningen? Wij praten je graag bij.

De werkzaamheden zijn in volle gang

De voorbereidingen voor de bouw van de boslodges zijn al in volle gang en de modelwoning zal binnenkort geplaatst worden. Naar verwachting kunnen wij jullie hier medio oktober in ontvangen! De eerste transporten van fase 1 hebben plaatsgevonden en ook de verkoop van fase 2 verloopt spoedig waardoor ook deze voor het einde van het jaar kunnen transporteren. Ook aan de funderingen van alle woningen van fase 1 worden momenteel uitgegraven en de funderingsbekistingen zullen spoedig gestort worden.

Na het plaatsen van de modelwoning zal er een intensieve inspectie en beoordeling plaatsvinden waar er gekeken wordt naar verbeteringen t.a.v. de afwerking. In navolging van deze bevindingen zullen de lodges in fase 1 geplaatst gaan worden met deze nieuwe, verbeterde standaard. Zo zijn eigenaren verzekerd van hoge kwaliteit! De verwachte oplevering van fase 1 in zijn geheel staat vooralsnog gepland voor het eerste kwartaal van 2024. Aansluitend aan deze oplevering start de bouw van fase 2. Als beide fases zijn opgeleverd, zal ook de verhuur spoedig daarna starten: een erg goed vooruitzicht.

Nieuwe wellness woningen

Het vakantiepark zal verder uitgebreid worden met twee nieuwe woningtypen, die in het teken staan van jouw eigen privé wellness, midden in de natuur. De duurzame, vrijstaande 2-persoons boslodge, Type 2P-W, beschikt over haar eigen wellness en buitenkeuken. De woning beschikt over twee heerlijke terrassen; één met ligbad, ligbedden en verbinding met een sauna. Op het tweede, nog ruimere terras vind je een buitenkeuken. De gloednieuwe 4-persoons wellness-boslodge, Type 4P-W, beschikt ook over een eigen privé sauna en twee heerlijke terrassen. 

De woningen zijn luxe afgewerkt en compleet ingericht. De vloerverwarming zorgt ervoor dat het binnen altijd genieten is, in elk seizoen van het jaar. Hier is over nagedacht, want de Veluwe heeft elk seizoen haar charme. Het is dan ook niet voor niets dat dit natuurgebied het hele jaar bezoekers trekt. En dit is dan weer terug te zien in de interessante rendementen (met max. 8 weken per jaar eigen gebruik).

Alle boslodges zijn naadloos verbonden met het buitenleven en beschikken over een groot overdekt terras met Green Egg buitenkeuken.
Alle boslodges zijn naadloos verbonden met het buitenleven en beschikken over een groot overdekt terras met Green Egg buitenkeuken.